За Invoke

Image module

Изящен и модерен дизайн, стилни кристали
и прецизна изработка.

Бижутата с марката Invoke присъстват на българския пазар от 2013 г. Водещата идея на фирмата е да предлага на клиентите разнообразни колекции бижута, съобразени със световните модни тенденции и на достъпни цени.

Екип от италиански дизайнери твори за Invoke от създаването на марката и осъществява баланс между традиции и авангардност.

Image module

Изработка

Бижутата на Invoke са вдъхновени от красотата на природата и от стилистиката на най-луксозните марки в бранша. Висококвалифицирани технолози реализират дизайнерските скици, като вземат под внимание всеки детайл. Материалите, от които се изработват бижутата, са с най-високо качество и са подходящи както за най-изтънчения вкус, така и за най-чувствителната кожа.

Основният материал е бижутерийна сплав, която максимално усвоява 18 карата злато. Изделията на Invoke не потъмняват, не оставят следи върху кожата, може да бъдат мокрени. Кристалите и перлите са най-високо качество „Сваровски“ и за тях се издава сертификат, който гарантира произхода. Ръчната изработка прави всяко от бижутата на Invoke уникално.