Blog categories

Comments

    По време на тазгодишното издание на Sofia Fashion Week стилните модели на дизайнерката Евгения Борисова бяха украсени от бижутата на Invoke. Изящните рокли, които бяха избрани да закрият модния форум в столицата, бяха нежно допълнени от ексклузивни модели на бижутерийния бранд Invoke.

    Талантливата дизайнерка представи колекция, вдъхновена от арабския свят с много пищност, обеми и богати на кристали и мъниста материи. Не случаен е изборът точно бижута Invoke да допълнят цялостното представяне на колекцията на Евгения Борисова. В моделите и на двата бранда се залага на фината, ръчна изработка с много прецизност и внимание към детайлите.

    Присъствието на бижутата Invoke на подиума на седмицата на модата в София бе ярко и запомнящо се. Изящните, ръчно изработени модели придадоха финалния щрих на луксозната визия на моделите на Евгения Борисова. Ценителите на висшата мода в България се насладиха на бижутата от Диамантената колекция на бранда, която е прецизно изработена от камъни, перли и кристали.

    Черешката на вечерта беше булчинската рокля на Евгения Борисова, представена от Велина Узунова. Величествената и блестяща рокля се оказа твърде пищна за подиума и се наложи сцената да бъде специално преработена, за да се представи с цялата си пищност и красота. Ослепителната рокля притежава завидни мерки – 11 метра бордюри, ушити на ръка, кристали и пера. Красивата дреха е дълга 6 метра, воалът към нея е 8 метра, а обиколката на полата – 7 м. Четири дами асистираха на сцената, за да може роклята носена от Велина Узунова да се разгърне в целия си блясък.