Blog categories

Comments

    Българският бижутериен бранд Invoke беше част от изложението HOMI 2018 в Милано, което се проведе в периода 14 – 17 септември. Брандъд представи най-новата си серия бижута и акцентира върху актуалните модели от серията Dubai Line, чиито модели хармонично съчетават бяло и жълто злато и кристали.   

    Изложбата HOMI е една от водещите в областта и дава възможност за участие в срещи със специалисти, демонстрации и представяне на продуктовите иновации в сферата на модата, аксесоарите и бижутата. Invoke редом с други български компании взеха участие в изложението благодарение на програма „Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари, чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции“ на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

    Dubai Line вдъхнoвява създадтелите на бранда и за реализирането на последната последната кампания на марката, където нежната Александра Петканова си партнира с екзотичната Соня Гиза. Колекцията предлага масивни колиета, обеци, гривни и пръстени, които заслепяват с прецизна изработка и качествени материали. Dubai line e достъпна в бутик Invoke Selection.