Blog categories

Comments

  Вдъхновение от червения килим с Дженифър Лопес

  За нас жената е икона. Силата на духа ѝ проличава във всяко действие. Тя е вдъхновителка, въплъщение на висшата добродетел. Външният ѝ вид изразява душевни качества, подобно на изкуството, което е не просто красиво, но и с важно послание.

  Днес на фокус е една знаменитост, станала емблема на стила. От вече над две десетилетия Дженифър Лопес е сред най-разпознаваемите лица на световната поп сцена. Времето работи в нейна полза, превръщайки я в непреходен еталон за красота. Визията ѝ освен модна, е винаги и безкрайно изискана. Бижутата заемат централно място в съчетание със зрелищни тоалети. Светлината нанася щрих върху откритата кожа, за да изпъкне така портретната зона. Лицето и бюстът са подчертани, но без да отнемат вниманието от тоалета, оставайки той основен фокус.

  Класическата диамантена бижутерия не изменя на принципа да ослепява с белота, като влиза и в нова роля едновременно. Контурира силуета и дава луксозен завършек на визия, клоняща към авангарда. Сиянието остава нейна изключителна черта, разливайки се като глазура по повърхността.

  Звездната визия е по-достъпна от всякога с бижутата на Invoke. Колекцията ни Silver Premium постига ефекта чрез комбинация от платинирано сребро с кристали тип кубичен циркон. Моделите варират от семпли до безумно пищни за всеки вкус. Камъните се шлифоват под микроскоп, а бройката им надхвърля 5000. В истинско светлинно шоу се превръща присъствието ви, дълго помнено, сякаш е образ на идол.

  Бижутата от този тип са незаменимо допълнение към официалното облекло. Ако дрехата е с отворено деколте или семпла горна част, пищното колие ще я балансира. Бялото върви с всеки цвят, блясъкът дава виталност, а базовият дизайн позволява на тоалета да варира.

   

  За да разгледате всички бижута, избрани към визиите, вижте нашия онлайн магазин.