Blog categories

Comments

    Ведър полъх на пролет в нова серия обеци        

    Модата е емоция, начин на изразяване и възможност да бъдеш себе си. Естествената индивидуалност на жената е наша цел. Завладяваме нови измерения на стила. Всеки модел е продукт на вдъхновени идеи.

    Визията на съвременната жена се мени неспирно. Ние също вярваме в принципа на динамиката, затова се развиваме винаги в градация. Творческият ни екип експериментира, като най-често се спира на природни символи.

    Новата ни серия обеци е реверанс към пролетта. Пресъздаваме не само цъфтежа, но и крехкостта ѝ. Доказахме, че ефирът има форма и образ. Флоралните елементи се разполагат върху ухото точно както клонка с цвят се вее от топъл порив. Съчетанието на материали е пестеливо. Безцветни кристали Swarovski и розово позлатяване влизат в пластичен съюз, създавайки най-фината естетика.

    Тези леки модели органично се вписват в младостта. Всяко момиче ще намери своя отклик в накитите. Кралиците на бала са много, но да си фея показва характер. За абитуриентките, бягащи от типичната помпозност, предлагаме обеци, крехки като пролетта, но и носещи, също като нея, неуморим порив за живот.