Blog categories

Comments

  Деликатен намек за разкош

  Среброто е един от най-използваните материали в бижутерията. Еднакво обичано от ювелири и клиенти. Познато е от хилядолетия, а присъствието му и до днес не отстъпва. Заради изключителните си качества е ценено дори извън естетичната функция. Сега то влиза в нова авантюра с деликатен дизайн и меки форми за ежедневно носене.

  Инвоук предлага разнообразие от модели за всеки момент от живота на съвременната жена. Да носите бижута само при специални поводи, е такава загуба на потенциал. За да присъства във всеки ваш ден разкошът, се погрижиха майстори-творци. Колекцията Delicate цели да внесе очарователен детайл, независимо от стила ви за дрехи. Накитите са цветово неутрални в повечето случаи и се комбинират добре с всичко.

  Едно малко украшение може да повиши настроението стократно, без да ангажира време за специален подбор на съчетанието. Белотата на среброто е универсална, а заедно с прозирните кристали превръщат бижуто в съкровище. Деликатните размери не са лишени от разработка. Напротив, в тях се съдържат най-чудати образи. С прецизна изработка постигаме съвършенство, личащо си и в най-свитото кьоше.

  Дизайнът е вдъхновен от различни теми. Този път обръщаме внимание на мекотата, толкова присъща за среброто. Огънахме го в свободни абстракции, които винаги кулминират в озарен кристал, по-едър от останалите форми.

  Селекцията ни Delicate се вписва в много визии, но е най-подходяща за дамите с фини черти и нежна осанка, за да се получи максимален ефект.