Екип

Част от екипа на Invoke

Веселина Гелева

Регионален мениджър – Западен район

Веселина Гелева е регионален мениджър – Западен район и е част от семейството на INVOKE от 2017 година. Помни деня, в който е отворила обявата за работа. Първото нещо, което я впечатлява е птицата – излъчва доброта, нежност и много хармония.
Началото за нея е предизвикателство, но е привлечена от това, че на това място усещаш красотата с всичките си сетива. Целият й професионален опит е свързан с търговията в най-различните й форми, но водена от личния си принцип, че продажбата не трябва да е на всяка цена, В Invoke има възможност да срещне себе си!

Екипът не просто продава0 бижута, подарява щастие, незабравими емоции и отвежда почитателките на марката макар и за малко в един различен, приказен свят, извън всякакви стереотипи и сивота на ежедневието. Няма нищо по-стойностно от това да виждаш всеки ден блясъка в очите на всички клиенти, които се доверяват на екипа и марката и са доволни от избора си.

Към днешна дата Веселина продължава да вярва, че INVOKE е магия, вдъхновение, професионализъм, преоткриване, зов и себенадминаване! За нея е чест да бъде част от компания с принципи и да има възможността да предава опита и знанията си на колегите, за които „приказката започва сега“.

Борислава Герасимова

Регионален мениджър – източен регион

Борислава Герасимова е изключително борбен, всеотдаен и дисциплиниран човек. Обожава да спотрува, дълги години е била състезател по лека аткетика и спорта е неизменна част от нейното ежедневие.

В работата си харесва, това че има свобода. А именно свободата да действаш, да постигаш нещо, да бъдеш автономен и гъвкав. Приятната среда, установените отношения и тон между колегите, общата цел и стратегия, желанието за постигане на нещо общо и добро ъ дава стимул да работи с желание и лекота.

В политиката на фирмата харесва, това че постоянно има възможности да научи нещо ново, да доусъвършенства себе си и да постигна нещо различно. Непрекъснатото учене и усвояване на нови знания и умения, както и грижата за развитието и изразяването чрез менторство и обучение й е помогнало в годините да надгради себе си и да достигне до тази позиция.

Христина Христова

Регионален мениджър – Пловдив

Христина Христова е регионален мениджър на Invoke за Пловдив.

Работата й е свързана изцяло с организационни дейности и мотивация на екипа.

Invoke я учи да вярва в доброто и в това да не се отказва, да търси красивото в обикновените неща.

Цветелина Байчева

Отговорник-специалист контролни функции в Делта Планет Мол град Варна

Цветелина Байчева е танцувала дълги години народни танци в професионален ансамбъл “Варна”. Харесва българските традиции, затова в свободното си време се стреми да посещава различни красиви кътчета в България. Така съчетава пътешествията си и с друго любимо хоби – риболова.

Обича работата си в Invoke, защото има възможност да твори. Чрез съчетанието на бижутата успява да изразява себе си.  Откакто работи във фирмата се е научила, че мотивацията е по-важна от простия талант.

Намира щастието си в това да прави другите хора щастливи.

Мария Русева

Отговорник-специалист контролни функции в Мол Галерия, град Бургас

Мария Русева е част от екипа на Invoke от 2018 година. Започва работа на длъжност ,,продавач- консултант“ и година по-късно получава възможност да се издигне в структурата на фирмата.

Бижутата се превръщат в страст за нея. Запленява я това, че всяко бижу само по себе си е уникално със своята красота, което дава възможност на всеки човек да изрази себе си чрез бижутата по един необикновен начин.

Започването на всеки работен ден за нея е изпълнено с много вълнение, защото знае, че ще има много различни позитивни емоции от това да вижда как клиентите са щастливи и усмихнати.

Вареня Гагова

Офис асистент

Вареня е офис асистент на Invoke. Работата й е свързана с внедряване и техническо съдействие по софтуерната складова програма, приемане и обработка на доставките, обслужване на онлайн поръчки и обновяване на съдържанието на онлайн магазина, както и периодични ревизии.

Повече от двадесет години се занимава с медитация и духовни практики, които са станали интегрална част от начина й на живот. В резултат на това има винаги свеж подход и поглед към живота и непринудено, любящо отношение към клиентите и колегите, с които има удоволствието да работи. Активно се занимава и с бягане на дълги разстояния. Изтичала е няколко маратона и един ултрамаратон, обича да се придвижвам до работното си място тичайки.

Част е от международен музикален ансамбъл – Sahadeva Orchestra. Открива за себе си, че редовната медитативна практика й помага да развива и разкрива скритите си таланти – било то спортни или музикални. Изпълнена е и с възхищение към японската култура, а японската улична мода е нейна слабост – обожава начина, по който младите хора дават израз на креативността си и експериментират с цветовете.