Екип

Част от екипа на Invoke

Евелин Костова

Офис мениджър

Евелин Костова е трудолюбива и обича да работи в екип. Харесва работата под напрежение, защото това я стимулира допълнително. Разбира нуждите на клиентите и притежава отлични комуникативни и организационни умения. 

Присъединява се към екипът на Invoke през 2021 година. Най-много харесва в работата си свободата да представя нови идеи и възможността да развива потенциала си.

Борислава Герасимова

Мениджър – бизнес развитие

Борислава Герасимова е изключително борбен, всеотдаен и дисциплиниран човек. Обожава да спотрува, дълги години е била състезател по лека аткетика и спорта е неизменна част от нейното ежедневие.

В работата си харесва, това че има свобода. А именно свободата да действаш, да постигаш нещо, да бъдеш автономен и гъвкав. Приятната среда, установените отношения и тон между колегите, общата цел и стратегия, желанието за постигане на нещо общо и добро й дава стимул да работи с желание и лекота.

В политиката на фирмата харесва, това че постоянно има възможности да научи нещо ново, да доусъвършенства себе си и да постигна нещо различно. Непрекъснатото учене и усвояване на нови знания и умения, както и грижата за развитието и изразяването чрез менторство и обучение й е помогнало в годините да надгради себе си и да достигне до тази позиция.

Цветелина Байчева

Помощник мениджър – бизнес развитие

Цветелина Байчева е танцувала дълги години народни танци в професионален ансамбъл “Варна”. Харесва българските традиции, затова в свободното си време се стреми да посещава различни красиви кътчета в България. Така съчетава пътешествията си и с друго любимо хоби – риболова.

Обича работата си в Invoke, защото има възможност да твори. Чрез съчетанието на бижутата успява да изразява себе си.  Откакто работи във фирмата се е научила, че мотивацията е по-важна от простия талант.

Намира щастието си в това да прави другите хора щастливи.

Севдалина Бояджиева

Регионален мениджър – Пловдив

Севдалина Бояджиева е изключително дисциплинирана и отдадена към работата си. Приема всеки ден като ново предизвикателство и ново изживяване.

В Invoke вижда  себе си, фирма в която има изградена структура, йерархия и правила, но същевременно фокусът е насочен както към всеки детайл на отделното бижу, така и към всеки отделен служител.  Харесва й да вижда блясъка в очите на клиентите, когато им поднасят „щастие в кутийка“.

Въпреки дългогодишния си управленски опит, в Invoke всеки ден надгражда себе си, предизвиквайки се в различни ситуации и моменти.

Мария Русева

Отговорник-специалист контролни функции в Мол Галерия, град Бургас

Мария Русева е част от екипа на Invoke от 2018 година. Започва работа на длъжност ,,продавач- консултант“ и година по-късно получава възможност да се издигне в структурата на фирмата.

Бижутата се превръщат в страст за нея. Запленява я това, че всяко бижу само по себе си е уникално със своята красота, което дава възможност на всеки човек да изрази себе си чрез бижутата по един необикновен начин.

Започването на всеки работен ден за нея е изпълнено с много вълнение, защото знае, че ще има много различни позитивни емоции от това да вижда как клиентите са щастливи и усмихнати.

monika

Моника Янъкова

Отговорник-специалист контролни функции в Гранд Мол, град Варна

На 27 години съм и веднага след завършване на средното си образование започнах да пътувам по корабите, защото от малка исках да видя света и да пътувам, а какво по хубаво от това и да ти плащат за което.

Срещата ми със семейството и екипа на Инвоук се случи по време на пандемия.  Случи се преди по-малко от година и беше любов от пръв поглед както се случи и със спорта, който обожавам и съм тренирала дълги години – ХАНДБАЛ.

Обичам работата си в Инвоук, защото ми бе дадена възможност за развитие и надграждане на себе си на различно място от корабите, а какво по хубаво от това да се развиваш в собствената си държава. Винаги съм вярвала, че когато даваш и правиш всичко с любов няма как да остане незабелязано и изкачването ми с едно стъпало по-нагоре за по малко от година го доказва!

Благодаря на семейството на Инвоук от което съм вече част за вярата и шанса, който ми дадоха.

Елисавета Иванова

Копирайтър

Елисавета Иванова работи в Invoke като офис асистент и още от първия разговор, в който са й предложили да стане част от екипа, е изпитала радостно вдъхновение и прилив на творчески идеи. Досега продължава всеки ден да осъзнава, че това не е просто работа. Влизайки в офиса и виждайки колегите си, в нея нещо се изпълва.

Денят й става осмислен. Работата й бързо се превърна в мисия с цел, която сама идва при нея. Тя вижда, че това не е просто модна марка, предлагаща красиви продукти на пазара, а бранд с характер. Спохожда я вдъхновението да развие философия на фирмата, която да апелира за връщане към естествената красота. Основен вдъхновител, разбира се, са самите бижута, в чийто дизайн са закодирани много естествени символи и препратки към прелестите на природата. Тази нова философия се базира на идеята за жената-богиня, изместваща образа на жената-кукла, който пък модната индустрия десетилетия наред налага.

Елисавета вижда това като революция в стандартите за красота. Надява се все повече жени да припознават тази максима като своя. Радва се, че длъжността й й позволява творческа свобода. Тя създава съдържание за уеб сайта на Invoke, както и пише други маркетингови текстове, чиято цел далеч не е просто привличането на нови клиенти, а по-скоро последователки, готови да преоткрият богинята в себе си. Жени, за които тези бижута ще са връщане към чистото духовно начало на човека.

В накитите Елисавета вижда скрити послания, идващи от древните учения на Изтока, които и тя самата изповядва. Ювелирните изделия на Invoke не показват тази връзка веднага. Те следват последните тенденции в бижутерията и са винаги актуални спрямо модата в момента. Но отворените ум и сърце ще разгадаят смисъла.