Blog categories

Comments

    Зарадвайте любимата жена с истинско коледно украшение

    Сезонът на празниците наближава, а с него и коледното пазаруване. Знаем, че изборът на подарък е предизвикателство особено когато е за най-скъпия човек. Изобилието от продукти е безкрайно. Възможностите не свършват, но къде е онова специално нещо за вашето момиче?

    С нея ви свързва магия, в плен сте от топлотата на сърцето й. Защо тогава не зарадвате именно него? Бижутата на Инвоук разказват коледна приказка, озаряват новогодишната нощ, но и ви подаряват още 365 дни очарование. Колекцията Silver Premium предлага разнообразни накити за тържествени поводи. Белотата и прозирният блясък, въплъщение на зимната естетика, наподобяват снежинки, погалени от светлина, или дори ледена повърхност с хладна прелест. Вдъхновени от вечната бяла пустош на Севера, дизайнерите ни постигнаха ефекта чрез висококачествени материали в уникално съчетание. Сребро с проба 925 е покрито с платинен слой за повече искряща здравина. Кубичните циркони при някои модели наброяват до 5000, а прецизната шлифовка под микроскоп позволява шеметна игра на лъчите. Камъните са с различна форма и големина, за да отговорят на специфичния дизайн, уникален за всяко бижу.

    Колиета, пръстени, гривни, обеци, а дори и готови комплекти, влизат във всякакви комбинации помежду си. Вечерният тоалет е свободно избран в гама, непречеща на бижуто. То може да е акцент или само подчертаващ детайл. Класическата визия е завършена с последен щрих, където традицията среща нова по-креативна форма. Silver Premium е емоция, заявка за изискан вкус. Украшения, които превръщат всяка дама в принцеса.

    Пръстените се срещат във варианти, подходящи за носене на всеки пръст. Разчупваме тенденцията за поставяне на безименния пръст само, давайки на дамите възможност за широк творчески поглед. Обеците са от деликатни по ухото до обемни тип халки, чийто модел е буквално безсмъртен. Колиетата са специално изработени, така че да подчертаят деколтето с извивки по-чувствено от всякога. А гривните ще бъдат бляскав контур на женската китка.