За Invoke

Image module

Изящен и модерен дизайн, стилни кристали
и прецизна изработка.

Бижутата с марката Invoke присъстват на българския пазар от 2013 г. Водещата идея на фирмата е да предлага на клиентите разнообразни колекции бижута, съобразени със световните модни тенденции и на достъпни цени.

Екип от италиански дизайнери твори за Invoke от създаването на марката и осъществява баланс между традиции и авангардност.

Image module

Изработка

Бижутата на Invoke са вдъхновени от красотата на природата и от стилистиката на най-луксозните марки в бранша. Висококвалифицирани технолози реализират дизайнерските скици, като вземат под внимание всеки детайл. Материалите, от които се изработват бижутата, са с най-високо качество и са подходящи както за най-изтънчения вкус, така и за най-чувствителната кожа.

Основният материал е бижутерийна сплав, която максимално усвоява 18 карата злато. Изделията на Invoke не потъмняват, не оставят следи върху кожата, може да бъдат мокрени. Кристалите и перлите са най-високо качество „Сваровски“ и за тях се издава сертификат, който гарантира произхода. Ръчната изработка прави всяко от бижутата на Invoke уникално.

Image module

Историята зад „Invoke“

„Трябва да вярваш в себе си дори тогава, когато целият свят се съмнява в теб.” – Шри Чинмой

Думата “invoke” произлиза от латински и в превод означава „призовавам“. Като основатели на бранда вярваме, че това е символичен призив да надскачаме себе си ежедневно, да сме в хармония с вътрешното си аз и природата.  В този смисъл покупката на бижу е много повече от физически акт, който ни осигурява материална вещ. Накитите са предмет, чието притежание е осъзнат избор и той ни прави щастливи. Или да носи радост, ако те са под формата на подарък.

От  Invoke  се опитваме да не предлагаме просто продукт, а да придадем стойност на продукта като послание, като усещане. Така всеки ден търсим да подобрим качеството на това, което даваме на клиентите. Бижутата са създадени така, че да подхождат на всяка дама. Независимо от нейния стил, начин на живот и визия, те са универсални така, както са универсални ценностите. Всяка жена може да се припознае в творенията на Invoke и да се чувства специална в тях.

Този светоглед ни, създателите на марката Invoke, възприемаме от духовния учител Шри Чинмой, на който сме дългогодишни последователи. Вдъхновени от неговото учение и следвайки уроците и философията му, ние създохме компания, основана на добродетели. Неслучайно oт Invoke избираме птица за наш символ. Тази така наречена птица „душа“ олицетворява свободата на душата.

Шри Чинмой Кумар Гош e духовен учител от Индия, който вярва и се опитва да изведе на преден план най-доброто, на което всеки е способен.  Идеята за себенадминаването е основно послание, което той отправя към човечеството, представяйки го като вродения импулс на всяко човешко същество за интелектуална, творческа и духовна еволюция. През целия си живот той полага усилия да вдъхновява човечеството и да му служи чрез своите духовни дарове – молитви и медитации, литературни, музикални и художествени творби, в които птиците са един от главните източници на вдъхновение.