Кои бижута са удобни и подходящи за офиса?

 

Независимо колко семпъл и обикновен е тоалетът на една дама, бижутата са задължителен аксесоар, благодарение на който тя може да събере всички погледи и елегантно да опише себе си.


Дали ще е малка черна рокля или спортно-елегантен стила в офиса, правилното съчетаване на бижутата е истинско изкуство, което ще накара дрехите да заблестят.

Вижте пълния текст>>


Екипът на Invoke подкрепи абитуриентите от SOS Детски селища

 

В края на юни служители на Invoke изпратиха абитуриенти от SOS Детски селища, като подариха бижута на дамите и часовници на младите мъже.


Те им пожелаха попътен вятър в живота и успяха да се потопят в атмосферата на техния празник, оставайки много заредени, усмихнати и с по-голяма вяра в доброто след срещата си с младите хора.

Споделяме с вас разказа на Цветелина Байчева, която бе сред представителите на Invoke, заедно с колегите си Албена Стоичкова и Борислава Герасимова…

Вижте пълния текст>>Как да изберем правилните бижута към тоалета си за специален повод

 

Всяка млада дама иска да изглежда зашеметяващо и безупречно за един от най-важните дни в живота си – абитуриентския си бал.

След цялата еуфория и трудния избор на рокля, грим и прическа, идва време за последния щрих. Ще ви представим няколко бързи съвета и идеи, с които да подпомогнем избора на тези от вас, които се затрудняват при подбора на бижута за специален повод.

Вижте пълния текст>>


Символика във формата на бижутата

 

Освен красота и завършек, всяко бижу е символ с послание.

В тази тема ще разкрием формата и значението на бижутата.

Следвайки символиката във формите, вие може да откриете вашият талисман или да разкажете приказка поднасяйки подарък.

Вижте пълния текст>>


Седем причини да обикнете бижута Invoke

 

Ние, разбира се, имаме безброй причини да ги обичаме, но седем звучи като едно чудесно начало.

Като онова крехко цветенце, например, израстнало, на пук на всичко, в средата на пътя. То е красиво, защото ни напомня, че трябва да сме оптимисти и да вярваме в себе си.

Вижте пълния текст>>


Бижута Invoke или как да покажем любовта си към нежната си половинка без думи

 

Казват – красотата е в малките неща, а най-лесният път към сърцето на една дама е изящно бижу.

Всяка дама ще се впечатли от блясъка на такъв подарък, жест който ще говори вместо Вас. За нас жените, бижуто е перфектен завършек и аксесоар към всяка визия. И тъй като избора на едно бижу, крие своите специфики, ние екипа на Invoke сме насреща с искренна и професионална консултация.

Вижте пълния текст>>


Колекция „Silver Premium“ на Invoke – изкуството на високия клас бижута

 

Открийте неповторими и изтънчени бижута с красота, неподвластна на времето в лицето на колекцията „Silver Premium“ нa Invoke.

Огромния набор от искрящите кристали кубичен цирконий от най-висок клас се инкрустират под микроскоп в специално оформено легълце с четири финни независими държача, който придържат кристала за съвършен блясък, безупречна визия и сигурност.

Вижте пълния текст>>


Как да изберем правилните бижута

 

Правилно подбраните бижута подчертават индивидуалността и придават завършеност на визията на жената.

Възрастта играе решаваща роля при избора на аксесоари и бижута. Тук ще дадем насоки, за да направим по-лесен избора Ви на правилни бижута в зависимост от възрастовата група, в която се намирате или дамата, за която избирате бижу.

Вижте пълния текст>>


Брошката – отново на мода

Как да изберем най-подходящата за нас?

 

Помните ли я? Онзи красив накит, който открихте в чекмеджето на баба. Или, който съседката – аристократка винаги носи на ревера на яркото си червено палто. Отива й. И има защо!

Брошката е аксесоар с богата история и силна символика. В миналото, чрез този накит дамите са демонстрирали социалното си положение. Според големината, материала и вида на изработка, се е изразявала семейната принадлежност и рода. Била е символ за власт и могъщество, а за определени фамилии – своеобразен семеен герб.

Вижте пълния текст>>


Грижа към бижутата: ако обичате бижутата си – разберете ги

 

От дълги години бижутата са били нашите верни стилни помощници при подчертаването на женската ни красота. Правилно подбраното бижу може изцяло да промени визията ни, но също така – да промени и емоцията ни.

 

Всяка от нас има на сърце някое любимо бижу, с което винаги се чувства по определен начин – може би по-красива, по-загадъчна, по-уверена или пък смятаме, че е като талисман и то ни носи късмет, когато сме с него. Към него се отнасяме с повече любов и бихме направили всичко, за да го запазим и имаме завинаги.

Вижте пълния текст>>


GIVEAWAY

 

Жените по природа сме кокетни и обичаме да имаме събития, за които да изберем специален тоалет, стилна прическа, ефектен грим и разбира се, енигматични бижута към тях.

В момента сме изправени пред глобално изпитание, но ние от Invoke смятаме, че може да се намери нещо положително дори и в такива моменти.

Вижте пълния текст>>


Любовта – там където бижутерията среща изкуството

 

Бижутерията и изкуството споделят дълга и преплетена история, но чак през 20 век художниците откриват истинския потенциал на бижутата като друга форма на изява. Тези миниатюрни произведения на изкуството, често замислени за любими хора и предназначени за ценители, също дават възможност на много таланти да изпробват практическите си способности и да се изправят пред техническите ограничения.

Хората, които създават хубавите бижута, влагат много от себе си в тях, те влагат своите емоции, чувства и майсторство. Жалко е обаче, че бижутата рядко се оценяват по този начин. За голяма част от потребителите, благородната стойност на материалите са от по-голяма важност пред дизайнерската естетичност и вдъхновение…

Вижте пълния текст>>