Blog categories

Comments

  Как да изберем правилните бижута към тоалета си за специален повод

  Всяка млада дама иска да изглежда зашеметяващо и безупречно за един от най-важните дни в живота си – абитуриентския си бал. След цялата еуфория и трудния избор на рокля, грим и прическа, идва време за последния щрих. Ще ви представим няколко бързи съвета и идеи, с които да подпомогнем избора на тези от вас, които се затрудняват при подбора на бижута за специален повод.

  Основното и важното е да се създаде баланс и хармония, а защо не и да заложите и на пищно бижу с асиметрична форма.

  Цвят на роклята

  За да изпъкне един от елементите, трябва останалите да бъдат по-семпли и изчистени. Ако роклята ви е едноцветна не се страхувайте да изберете  бижу с по-ярък цвят – така може да добавите свеж акцент.

  Ако тоалета Ви има метални отблясъци – сребристи или златисти елементи, съчетайте ги внимателно с бижутата! Тук нашия съвет е да заложите на цветни бижута. Можете да разгледате в нашия сайт колекциите ни за специални случаи – Diamond shine и Silver Premium. Със своята изисканост и прозрачен цвят на кристала биват перфектен завършек на всеки тоалет и добавят доза блясък, правейки ви звездата на вечерта.

   

  Прическа

  Обеците дали да бъдат висящи или по ухото – въпрос,  който често си го задава всяка дама – това зависи от прическата ви.

  При прибрана коса, ние от колектива на Invoke бихме ви посъветвали да заложите на пищни висящи обеци, които ще бъдат акцента на тоалета.

  За визия, в която прическата е с ефектна и пусната коса, можете да се спрете на по-семпли обеци по ухото.

   

  Тип деколте

  Ако роклята е с дълбоко деколте би стояло страхотно в комбинация дълго и обсипано с блясък колие.

  За високо или равно деколте, то тогава нашият съвет е да заложите на къс, бляскав и пищен модел. Роклите без презрамки и ръкави дават възможност да избирате смело и масивно бижу.

   

  Така стигаме и до следващия въпрос – гривна или часовник? 

  Макар и да разполагаме с богат избор от часовници, нашият съвет тук е да пропуснете часовника. Това е вашият бал, вашата специална вечер и няма закъде да бързаме! Заложете смело на гривната като допълващ елемент за завършена визия. Ефектна и масивна твърда гривна, посипана с кристали или камъни в комбинация с елегантен едноцветен тоалет се получава звездна визия, достойна за моден подиум.

  Бижутата са задължителен аксесоар към тоалета и могат да превърнат визията ви в една истинска атракция. Бъдете специални, бъдете неотразими, бъдете бляскави, бъдете кралици!

  Автор: Марияна Кисьова, която споделя личен опит от своята работа като служител в Invoke Мол Плаза Пловдив