Blog categories

Comments

  Кои бижута са удобни и подходящи за офиса?

  Независимо колко семпъл и обикновен е тоалетът на една дама, бижутата са задължителен аксесоар, благодарение на който тя може да събере всички погледи и елегантно да опише себе си. Дали ще е малка черна рокля или спортно-елегантен стила в офиса, правилното съчетаване на бижутата е истинско изкуство, което ще накара дрехите да заблестят.

  Ето и няколко препоръки, как да подберете бижутата за офиса:

  Ако искате да подчертаете елегантността си, бижутата трябва да бъдат малки, изчистени и семпли. Златното правило е: не повече от три бижута към работния тоалет.

  Винаги се грижете за удобството си – ако работата ви изисква често говорене по телефона изберете обеци, които няма да смачкат ухото. Избягвайте шумолящите обеци тези бижута ще ви направят звездата на вечерта в дискотеката, но в офиса могат да предизвикат само неодобрителни погледи. Много е важно обеците, които носите в офиса да са от качествени материали, които да не дразнят кожата.


  За стилен вид в офиса Invoke препоръчва да не прекалявате с пръстените. Един стилен пръстен с кристал, може да бъде интересен акцент на тоалета. Пръстен с перла също е добър вариант, тъй като перлите отдавна се считат за класически елегантен избор.


  Масивните и цветни бижута, не стоят делово, но поне един работен ден можем да изпъкнем със стил и шармантност.

  Не носете постоянно едни и същи бижута особено ако те са по-обемни, защото те правят голямо впечатление. Ние от Invoke препоръчваме, да си закупите пълен сет от някоя колекция, които може да комбинирате лесно – така винаги ще имате нещо различно във визията ви.

  Брошката е интересно допълнение към офис тоалета, тя е за смелите дами. Ако искате да се отличите или да заявите стил, добавете стилна брошка към строгия костюм. За разлика от останалите бижута, брошката може да бъде по-обемна и необичайна.

  Избирайте бижутата, които ви подхождат – колкото и правила да има за носенето на бижута на работното място, винаги се стремете да изберете тези, които ви стоят добре, така ще допълните цялостно визията си.

  Въпреки всички съвети, които изброихме по-горе, най-добрият може би е последният. Не следвайте сляпо всички правила. Всяко правило има изключение и вие имате свободата да ги създавате. От време на време може да сложите нещо различно, за да разчупите ежедневната визия.