Blog categories

Comments

  Колекция „Silver Premium“ на Invoke – изкуството на високия клас бижута

  Открийте неповторими и изтънчени бижута с красота, неподвластна на времето в лицето на колекцията „Silver Premium“ нa Invoke. Огромния набор от искрящите кристали кубичен цирконий от най-висок клас се инкрустират под микроскоп в специално оформено легълце с четири финни независими държача, който придържат кристала за съвършен блясък, безупречна визия и сигурност.

  С невероятна шлифовка с повече от над 5500 кристала в колие, те притежават енигматичен равномерен блясък, без тъмни части в него, присъщ за бижута, изваяни с най-добрия приятел на дамите – истинските диаманти.

  Плътен слой платина с натурално снежно-бял цвят в комбинация с висок клас кристали,  инкрустирани съвършено прецизно под микроскоп,  правят бижутa на Invoke от колекция „Silver Premium“ неустоими за всяка жена, а основата от сребро проба 925 прави бижуто напълно съвършено.

  Независимо дали купувате бижу за себе си или за подарък на близък човек, има много плюсове да изберете иновативната ни колекция „Silver Premium“. С дизайн, вдъхновен от световноизвестни марки и шлифовка на кристала, изполвана при диамантената бижутерия, получавате визия, достойна за червения килим на достъпна цена.

  Навлезте в изкуството на високия клас бижута с колекцията „Silver Premium“ на Invoke. Иновативната технология за шлифоване и най-висок клас кристали придава бляскавостта и формата на диамант, а липсата на обков зад кристала позволява светлината да минава през него като създава усещане за дълбочина и съвършенство в блясък и стил.

  Луксът не се определя от това какъв е продукта, а от това какво усещане оставя у Вас. Бижутата от колекцията „Silver Premium“ на Invoke са създадени за дамите, които искат да се почувстват величествени, луксозни и забелязани. Стил в комбинация с иновативната шлифовка на всеки кристал, съвършено изпипан дизайн, взаимствани от диамантената бижутерия, платиненото покритие върху сребро проба 925, Вие получавате истинска еферия от приказна красота, стил и качество.

  С колекцията „Silver Premium“ на Invoke вече не е нужно да дадете десетки хиляди левове, за да изглеждате луксозно и класно. Искрящия бял цвят на платината върху бижуто, обгръщащ основата от сребро 925, в комбинация с най-висок клас кубичен циркон, с магнетично дълбок блясък, получавате най-добрите оптични показатели за безупречно естетична визия.