Blog categories

Comments

  Комплектите на Инвоук задоволяват и най-капризния вкус

  Модата е хармония и хаос едновременно. Свободата да изразяваш себе си е изконна потребност на човека. Визията, като огледало на душевността, е наша мисия. Жената е платно на велик художник. Чрез нея природата нанася най-изящния си щрих. Но жената е и творец сама по себе си.
  Бижутата на Инвоук ви помагат да разгърнете креативността си. Серията ни комплекти от обеци и колие е доказателство, че симетрията се среща в най-причудливи форми. Моделите отговарят на всеки вкус, но налагат и собствен стил. Пищни или семпли, многоцветни или монохромни, във всеки вариант те са артефакт за изисканост.

  Всяка дамска визия съдържа фантазия. Дори строгият делови костюм, гарниран с подходящото бижу, предполага нов прочит. И този път Инвоук ви предлага букет от ювелирни решения за вашия уникален стил. Работим с разнообразни материали, чието съчетание превръща накитите в сбъдната мечта. Кристали Swarovski и камък котешко око се срещат самостоятелно, но често и в контрастна комбинация помежду си. Пъстри багри с остър блясък, противопоставени на меката тоналност, смело заявяват позиция. Кристалният прашец ни отвежда директно в балната зала за нощ, изпълнена с разкош, докато бижутерийният лак насища деня с веселие. Контурът от розово злато е любим завършващ елемент. Образи от света на сънищата се събуждат в жива интерпретация при всеки различен модел бижу.

  Модата е изкуство и като такова, тя е сбор от талант и занаят. Съвършената композиция се подчинява на строга аритметика. Без да го осъзнава, умът ни отчита къде има баланс и къде липсва. Усетът ни за естетика се формира именно така. За да шлифовате вашата красота, има лесна формула от малки хитринки. При избора на колие от значение е дължината му в зависимост от двете балансиращи точки, индивидуални за всяка жена. Първата се определя като измерите дължината на лицето си от нивото на косата до брадичката. Ако носите бретон, измерете от мястото, където лицето се открива. Нанесете след това измереното разстояние от брадичката надолу. Точката, където свършва, е първата балансираща точка. Увийте сантиметър около врата си, така че да пада надолу до определената точка. Измерената дължина е най-подходящата за вас.

  Втората балансираща точка се отнася към най-широката част на лицето. Измерете разстоянието от тази част отдолу през брадичката до нейната огледална позиция отсреща. Нанесете измерената дължина от линията на раменете точно под най-широката част на лицето и я оставете да падне свободно. Долната част на образуваната крива е втората балансираща точка.

  Обеците също са подчинени на лицето. Формата му изисква определен модел накити, които биха балансирали спецификите му. Ако лицето ви е кръгло, изберете издължени обеци, а ако е заострено в долната си част, най-подходящ ще е капковидният дизайн.