Invoke – подаръци с идеи за корпоративни клиенти и партньори!

Специални предложения от Invoke за корпоративни клиенти

Скоро в офисите ни ще е пълно с подаръци за фирмата, за директорите, за екипа. Естествено нашите фирмени партньори също трябва да получат коледни подаръци от нас, но какви да бъдат те, за да не се загубят сред всичките тефтери, календари, химикалки?

Някои от нас пък работят от вкъщи, повечето от срещите вече не са лични, а чрез различни приложения, но корпоративния подарък остава нещо, което неможе да намери заместител. Той е стандарт, който трябва да поддържаш. Практичната страна на подаръчната еуфория ни подсказва обаче, че трябва да изберем подаръци, които най-бързо стигат до сърцето. Какво по-хубаво от красиво бижу, което ще остане истински спомен с послание?

Ако сте решили да закупите по-голямо количество бижута за корпоративен подарък можем да Ви предложим страхотни оферти с отстъпки до 50%, в зависимост от стойността и обема на поръчката.

Разполагаме с богато разнообразие от бижута в лимитирани колекции, което дава възможност да направите стилен подарък, който ще впечатли дори и най-претенциозната дама.

От 2013 година, до днес сме зарадвали хиляди дами с нежни и изящни, до блестящи и луксозни бижута. Изградили сме усет към детайла и вярваме, че можем да предложим най-доброто усещане както за подаряващия подарък, така и за получателя. Доверявайки се на екипа ни ще получите индивидуално отношение в подбора на вашите Бизнес подаръци или Корпоративни подаръци.

Разработили сме различни възможности за опаковане с корпоративно брандиране и послания. Свържете се с нас на телефон +359877087828 или пишете на info@invoke.bg за допълнителна информация!