Blog categories

Comments

  Най-новата ни колекция с модели обеци за всеки тип лице

  Нашата мисия е да подчертаваме естествената прелест на жената. Вярваме, че красотата се крие в онази индивидуална същност, дадена от природата на всеки човек. Искаме да разкриете с нас именно най-истинското си аз. Бижутата Инвоук ви позволяват да бъдете себе си сега повече от всякога, защото създадохме модели, пасващи на вашите уникални черти.

  Лицето на жената е огледало на душата й, но също и нейният начин да се представи сред обществото. Лицето е първият канал за комуникация, него първо забелязват събеседниците ни. Затова и новата ни колекция предлага разнообразие от обеци, подходящи за различните типове лице.

  Сред такова изобилие от форми и цветове, каквото само креативните дизайнери на Инвоук могат да създадат, е наистина трудно да направим избор. Всеки модел привлича с неповторимия си артистизъм и незабавно искаме да го имаме. Но нашите модни консултанти съветват при избора си да не гледаме само красотата на бижуто, която е неоспорима, а също и да го съобразим с формата на лицето.

  Експертите говорят за няколко типа лице, а ето и какво препоръчват, за да бъде индивидуалността ви наистина неотразима:

  Диамантено лице

   

  За него са подходящи обеци със среден размер, запълващи едновременно горната и долната част, които същевременно имат мек или виещ се дизайн.

  Сърцевидно лице

   


  Поради спецификата на формата, която се заостря в долната част, е необходим дизайн, който да балансира. Препоръчваме обеци     тип полилей или капка, които имат по-масивно дъно за сметка на горната си част. Моделите, които са по-детайлни и разработени     в  края, компенсират заостреността на лицето.

  Кръгло лице

  Дългите обеци тук са най-подходящи, защото те ще издължат контура на лицето, а и ще дадат допълнителен акцент на линиите на шията.

  Овално лице

  Това е най-универсалната форма на лице и затова тя върви с доста различни модели обеци. Но е добре да се избягва прекалената острота на дизайна или твърде дългите. Всичко, което подчертава скулите, е удачно. Можете да избирате между обеци по ухото, тип капка или полилей.

  Квадратно лице

  За подчертаване на правилните форми, а и за омекотяване на контурите препоръчваме кръглите обеци с перлен блясък.

  Триъгълно лице

  Тъй като то също е заострено в долната си част, най-подходяща за баланс е формата на капката със средна дължина на модела.

  Правоъгълно лице

  Долната част на лицето е разширена, затова дългите модели не са най-подходящи. За омекотяване на геометричния ефект са добри кръглите модели с блясък.