Blog categories

Comments

    Негово величество розовото злато

    Розовото злато е най-горещият тренд в бижутерията през последните години. А Invoke е първата българска марка, предложила го на пазара. Влюбихме се от пръв поглед в погалващата сетивата мекота. Ефектът на специфичното обагряне се постига лесно, чрез сплав от злато и мед.

    Всичко ново е добре забравено старо – този вечен принцип в модата е валиден и тук. Златото и медта не се срещат за първи път. От векове сплавта се използва за направа на монети. А в бижутерията първо се появява в Русия през 19-ти век, под името “Руско злато”. Бързо се разпространява международно, като в голямата мода го въвежда Cartier през 1920-те. Сватбената му халка с три преплетени линии от бяло, розово и жълто злато и до днес е желан модел.

    Invoke има свой прочит на златната приказка. При нас комбинацията е с камък котешко око или кристали Swarovski. Интерпретациите варират стилово според темперамента на всяка дама. Общ за колекциите е луксът, поднесен достъпно. Обичаме монохромни композиции, защото олицетворяват устойчив съюз между елементите. Розовеещият нюанс попива в камъка, така че да станат едно с метала, обагряйки го в дълбочина. Усещането е силно женско. Розовото злато, като проекция от жива плът, поставено върху кожа, внушава чувственост до невъобразимост.

    Но то е и за дамите, харесващи умерен шик. Избягват се крайностите, като ярки цветове или твърде ексцентричен дизайн, за да не отнемат те вниманието от личността, която да изпъкне. Стилът е в допълнение към вашата персона. Подчертава я, без да ослепява водещата ѝ роля. Съчетани с деловия костюм, бижутата ще са акцентът нежност към строгата визия. Сега каталогът ни се обогатява и с още над 100 модела в тази гама за загатната женственост.