Blog categories

Comments

  Новата колекция Luxury Secret е заявка за лукс с модерен почерк

  Среброто е един от най-използваните материали в бижутерията. Еднакво обичано от ювелири и клиенти. Познато е от хилядолетия, а присъствието му и до днес не отстъпва. Заради изключителните си качества е ценено дори извън естетичната функция. Сега то влиза в нова авантюра с деликатен дизайн и меки форми за ежедневно носене.

  Официалната визия е наистина предизвикателство за модните експерти, защото в нея класиката е неизменен принцип. Да създадеш успешно творение като автор, без да накърниш първичното тяло, означава да си майстор. Такива са и нашите дизайнери. Впрегнаха цялата креативна сила, за да ви представим сега най-новата бляскава колекция Luxury Secret.

  Използвахме отново доказалите се във времето висококачествени материали, станали традиция при нас. Покритие от 18-каратово италианско злато с кристали Swarovski са предпочитаната “глина”, която вае творческите идеи. Днес фокус ни е бялото злато. Комбинирано с прозирни или цветни кристали, то е в синхрон с вашия уникален стил. Всички модели са подбрани спрямо официалната визия, която е вече свойство на младите.

  Масивни колиета превръщат деколтето в пищна зона на интерес, а също толкова разкошни обеци отварят лицето. Комплектите Luxury Secret събуждат индивидуалността на всяко момиче. Най-чест мотив е формата на капката с нейното непреходно послание за чистота. Вписахме я в съвременния наратив на модата с уклон към лукса. Бижутата ще са вашата малка тайна за постигането на луксозна визия с минимално усилие.

  Знаем, че абитуриентският бал е най-важният ден в живота на младите момичета, затова подготвихме тази колекция за тях. Независимо дали роклята е по-семпла или сложна, ние имаме решение под ръка. Наситеният дизайн прави комплектите чудесни в съчетание с отворени деколтета и прибрани прически.