Blog categories

Comments

    Радост за принцесите в живота и принцесите по сърце

    Децата са чисти и непорочни. Те внасят радост и вдъхновение, за да е животът ни по-пълен и смислен. Това е чувството, което всеки родител носи в сърцето си. Освен това родителят предава на потомците си своя опит и мироглед, опитвайки се да възпита добри и постигащи мечтите си хора. Често забравяме обаче, че децата идват на земята не с мисията да станат възрастни, а за да покажат на възрастните как те самите могат отново да станат деца, за да виждат чудесата на живота.

    Придържайки се към тази изконна истина, създадохме серия бижута, вдъхновени от детските спомени. Те са подходящи за малките госпожици и могат да бъдат чудесен подарък за 1-ви юни. На по-зрелите дами пък тези бижута могат да припомнят, че детето още живее в тях, че то винаги е населявало сърцето им и сега жадува да бъде пуснато свободно навън.

    Да си дете не е възрастово ограничение, това е състояние на духа – усещане за свобода и безкрайни хоризонти. Да си дете означава да вярваш в неограничения потенциал на мечтите и във възможността да сбъднеш всичко. С порастването често мащабите намаляват. Човек вече преценява съгласно рационалния си поглед. Външният свят сякаш предлага много ограничения и пречки за нашите иначе волни мечти. Затова да видиш света от другата му страна, означава да си поет и идеалист, каквито са децата.

    Ние от Invoke вярваме в мъдростта на духовните учения и философии. Вдъхновяваме се от проникновените им истини и се опитваме да живеем според повелята им. Принципите на вселената са абсолютни и следователно валидни за всеки човек.  Затова с лекота можем да открием у себе си качествата на светлите същества. Чисти, непорочни и въплътили най-фината добродетел са децата в нашия свят. В света на митовете и религиозните писания също е наситено с подобни. Такива са например ангелите и феите. Тяхната святост кореспондира с най-възвишеното у човека.