Blog categories

Comments

  Сребърна приказка за вълшебни моменти

  Имаме мисията да ви разкриваме скритата вълшебна страна на света около нас. Затова търсим вдъхновение в нещата, наситени с необикновена красота. Приказките за нас са именно такива. Те ни връщат към детството – безспорно най-чистия период от нашето време на земята.

  Но приказките могат да ни научат на много неща и като възрастни. Красотата в тях не е само външна, а най-вече в онзи прелестен идеал на мечтателя, който въплъщават. Вярата, че съвършеният свят съществува, че справедливостта възтържествува накрая и доброто побеждава.

  Във времена като сегашните изглежда трудно да вярваме в приказки и най-вече да живеем в тях. Но приказката може да бъде и нашето вътрешно душевно измерение. И така да я изживяваме всеки ден, дори в моментите ни на трудност.

  Вярваме в пълнотата на нещата, в принципа, че това, което е в сърцето, трябва да е и извън него. Затова се погрижихме да имате приказност в материалния свят също.

  Създадохме колекцията Silver Premium, за да може всяка дама, празнуваща специалния си повод, да се превърне в принцеса. Времето на абитуриентските балове наближава. Разкошът е издигнат на пиедестал и всяко момиче мечтае да е неотразима, сякаш обвита във вълшебство.

  Серията ни сребърни бижута среща именно тези копнежи на младите дами

  Задоволява очакванията и на най-финия вкус с неотразимия си блясък, а дизайнът е разнообразен, плод на вдъхновените умове на нашите дизайнери-творци. Но те са вложили красота не само за наслада на сетивата. Както винаги, така и сега символиката е в основата на ювелирните изделия Invoke.

  От древни времена среброто се използва широко. То е благороден метал, но не толкова скъпо като златото, затова е и много по-често срещано във всички наши измерения на бита. Разнообразната употреба обаче се дължи предимно на изключителните му качества.

  Среброто е ковко, с добра електропроводимост, ярък блясък и отразителна способност. А също притежава и силни антибактериални свойства. Въплъщавайки толкова много неща, среброто ни напомня за природата и на самите жените. Те също, като метала, озаряват най-разнородни сфери на живота.

  Избрахме да ви подарим най-прелестната от всичките функции на този благороден метал, а именно декоративната. Защото вярваме, че прелестта най-силно грее сред останалите женски качества. А пък благородството на дамското сърце обгръща с блажена мекота всички нейни прояви на социалната й роля. Добавихме и кристали тип кубичен циркон с неотразим блясък и магическо пречупване на светлината.

  Това е нашият начин да кажем “На добър час!” на младите абитуриентки. Да им пожелаем път, озарен от лъчите на вдъхновението.