Blog categories

Comments

  Уникална официална визия с новата ни серия чокъри
  Луксът в Invoke е идеал. Той е приемник на разнообразните творчески идеи, като им дава бляскав завършек. Последната ни колекция Luxury Secret засича този висок стил именно във фазата му на апогей. Пищна семплост запълва нишите, отворени от големите деколтета, за да постигне толкова желания баланс. Селекцията сега се обогатява с още модели, вдъхновени от класическите колиета тип чокър.

  Чокърът оформя силуета по специфичен начин, като приляга по врата плътно, а историята му е наистина интересна. През Ренесанса е бил аксесоар за богатите. Охолно украсен със скъпоценности, показвал е положение и социален ранг. Фаталната Ан Болейн е известна с чокъра си от перли, на който виси орнамент с формата на буквата “Б”. През 19-ти век аксесоарът се превръща в истинска сензация. Причина става Александра, принцесата на Уелс, която се славела като модна икона, а на стила ѝ са подражавали както благородни дами, така и представителки на по-ниските слоеве. Тя избирала колиета по врата не от суета, а за да прикрие белег от претърпяна операция.

  Вариант на чокъра е панделката, връзвана около врата, която се среща през различни епохи. По времето на Френската революция жените носели червени панделки в знак на съпричастност към загиналите под гилотината. Двама големи творци на френската живопис от 19-ти век също ѝ отдават чест. В известната си картина “Олимпия” Едуар Мане изобразява полегнала жена с панделка на врата. Същата носят и балерините на Едгар Дега.

  През 80-те и 90-те години на миналия век чокърът се завръща с гръм и трясък. Усвоен от субкултурите, вече се носи еднакво от двата пола. Изработва се от кожа с метални орнаменти, бързо ставайки разпознаваем белег на културата на бунта. При нас той пък е отново в стария си елегантен стил.

  Официалната визия се допълва от бижу, запазило класическия привкус в едно иначе изцяло творческо оформление. Ослепителната белота е постигната посредством материалите от висок клас, на които залагаме от години за зрелищен ефект. 18-каратовата бяла позлата и кристалите Swarovski са способни да фиксират всеки поглед. Сетивата се губят в магичен унес, а насладата е не само за притежателката на бижуто, но и за всеки в нейното обкръжение. Комплектите ни от колие и обеци пресъздават ефекта на дъжда. Множество капковидни елементи, наредени един до друг, съставят мрежа от блясък в сътрудничество със светлината.

  Свободни сте да избирате тоалет в широка гама, защото цветовата неутралност на накитите ги прави лесни за съчетание. Пищният дизайн, от своя страна, най-добре върви с отворени отпред дрехи и прибрани прически, за да се постигне максимален резултат.