Blog categories

Comments

    Щипка холивудски блясък от Invoke

    Българската марка за бижута Invoke е утвърдено име сред луксозните брандове в страната. Тя винаги изненадва с многообразие от елегантни и ежедневни бижута, подхождащи на всеки повод и визия. Жената, която избира Invoke, е взискателна и превръща избора на бижу в специален ритуал. Тя държи на добрия външен вид, а аксесоарът е задължителен финал на всеки тоалет. Независимо дали е на работа, на почивка или на изискан прием, тя винаги може да се довери на Invoke и богатата гама бижута, които предлага брандът.

    В своята кампания за сезон есен/зима 2018 от Invoke решават да претворят бляскавия Холивуд.
    Вдъхновението на екипа идва от две филмови икони – Мерили Монро и Чарлийз Терон. Благодарение на новото лице на бранда – Енджи Касабие, идеята за женствена и съблазнителна визия е осъществена с лекота. Привлекателната ливанка успява да се превъплъти в Мерилин Монро до такава степен, че на места е лесно да я сбъркаме с оригинала. Кадрите на Теди Грозданов, с когото Invoke отдавна си партнира, успяват да запечатат Енджи в чудесна форма и настроение, излъчваща класата, която приляга на луксозния бранд.

    Основната част от бижутата, които ще забележите на снимките, са част от най новата колекция на Invoke – Silver Premium, изработена от сребро и кристали кубичен цирконий от най-висок клас. Ще я откриете в бутик Selection на етаж 1 в Paradise Center.