2022-11-29T14:52:51+02:00
Риана обича бижутата сякаш повече от всяка друга знаменитост. Носи ги в изобилие, без да залита към излишък. Стиловете й са разнообразни, но винаги впечатляващи. Характерно за нея е наслагването, където отделното бижу губи самоличност в услуга на общия ефект. Дребните детайли се обединяват в мозайка от блясък и форми. Умението й да смесва младежка визия с класическа елегантност е виртуозно.

Колекциите на Invoke предлагат същото разнообразие, каквото виждаме и при Риана. Усещаме я като сродница в стила. За нас тя е модна икона от ново поколение. Винаги способна да отговаря на тенденциите, но и често налага свои собствени.

Luxury Secret е нашата лимитирана серия коктейлни бижута, изработени от висококачествено златно покритие с кристали Swarovski. Комплектите с колие и обеци запълват деколтето, привличайки погледи отдалеч. Като основа за дизайна им използвахме естествените извивки, които водят към кулминация в сърдечната зона. Сюжетът следва логическа развръзка, но се изпълва и с драматични контрасти. Звездоброят от мънички кристали се “излива” в масивна капка.

Създадохме Luxury Secret за моментите на триумф. Всяка дама може да мине по червения килим, дори той да не е на Оскарите или в Кан. Той е всеки път, когато празнувате живота. Поставяме фокус на бялото злато, което постига ефект, сходен с този на другата ни серия от платинирано сребро. Ослепителната белота се излъчва като мощен сноп лъчи, което е възможно само благодарение на уникалната шлифовка

При моделите от Silver Premium кристалите са тип кубичен циркон, оценени с първокласната категория ААА. Броят им надхвърля 5500, като формата и размерът могат да варират. Колекцията е подходяща за официални поводи, но и за ежедневно носене.

Обеците халки се носят от R&B певиците от десетилетия. Знак са за принадлежност към тази субкултура и Риана не прави изключение. Обикновено са лишени от по-специфичен ангажиращ дизайн, затова и се съчетават универсално. Семплостта се компенсира от обем. Те са за дамите, които искат да изпъкнат. При нас този модел се среща както в най-класическия си вариант, така и разработен със седеф и кристали. 


За да разгледате всички бижута, избрани към визиите, вижте нашия онлайн магазин.