2022-11-29T16:09:28+02:00

Ние, разбира се, имаме безброй причини да ги обичаме, но седем звучи като едно чудесно начало

 

Вярвате, че красотата е в детайлите, в мъничките неща, които хората често пренебрегват

Като онова крехко  цветенце, например, израстнало, на пук на всичко, в средата на пътя. То е красиво, защото ни напомня, че трябва да сме оптимисти и да вярваме в себе си.

Като неуморната пчела, която всеки ден ни показва най-важният урок –  че за сладките неща трябва да се потрудим.

Като тихите удари на сърцето, когато сме в хармония с душата си… защото какво е щастието, ако не е красота?

Малките неща, са всъщност най-големите. Те ни учат да се усмихваме, а това (както всички знаем) е което ни прави красиви.

Разгледайте деликатната серия на Invoke в нашия онлайн магазин>>


Харесвате бижута, които носят символика

Бижуто не е просто красива дрънкулка. То е символ. Бижута Invoke са изцяло вдъхновени от природата. Те елегантно ни измъкват от градската шумотевица и ни пренасят в един вълшебен свят, където всичко е красиво и добро. А ето и някои от любимите ни символи:

  • Лилия – красота
  • Лале – съвършената любов
  • Череша – късмет
  • Лисица – успех
  • Слон – късмет
  • Пеперуда – свобода и промяна
  • Пчела – изобилие

За любителите на естествени камъни има специална колекция с котешко око – камък, който се носи за късмет.

Разгледайте колекцията в нашия онлайн магазин>>


Искате да избягате от сивото ежедневие

Живеем в забързан и динамичен свят, в който не ни остава много време да погледнем към самите нас. Към това, което ни доставя истинско удоволствие. Колко неща сте направили за себе си напоследък? И защо?

Откраднете си един приказен миг и помечтайте с бижута Invoke. Пуснете си хубава музика и потанцувайте, просто ей така – заради самото усещане. Животът е красив бал, а вие сте кралиците. Не пренебрегвайте това!

Приказките и магията са винаги наоколо и ни търсят. Помогнете им да ви открият, като свалите избелялата маска на еднообразието и заблестите с колекцията на Invoke „Диамантен блясък”.

Разгледайте колекцията в нашия онлайн магазин>>


Обичате приключенията

За да тръгнеш на приключение трябва смелост. Може би дори и една доза дързост. Щом притежавате това, значи не само ще обикнете бижута Invoke, а ще се влюбите в тях от пръв поглед. Те са точно това, от което един авантюристичен дух има нужда. Те са изключителни, нестандартни и спиращи дъха. Бижута Invoke сами по себе си са едно вълнуващо приключение.

Убедете се сами, като се качите на вълшебното килимче на Invoke и разгледате серия „Dubai Line”, вдъхновена от 


Искате да бъдете забелязани

Бижутата винаги са били част от човешката култура. Чрез тях хората са демонстрирали богатство и ранг. Идеята на бижуто открай време е да провокира, да бъде забелязано и нека си признаем – всички обичаме комплиментите, а с бижута Invoke гарантираме, че ще ги получавате с купища, впечатлявайки наред. Колекциите включват както интересни семпли комбинации, подходящи за всеки ваш ден, така и по-богати и пищно украсени модели, с които неминуемо ще съберете погледите на прием, официална вечеря или на абитуриентски бал.

Разгледайте великолепното разнообразие от пръстени, пленяващи дори най-взискателното око>>

Търсите стилен подарък за обичана дама

Най-хубавият подарък несъмнено е времето, прекарано с важните за нас хора. Но най-любимият подарък за всяка дама винаги ще си остане именно бижуто. За Коледа, за рожден ден, за годишнина или за Свети Валентин, сред нашите съкровища ще намерите абсолютно всичко за завършената визия на вашата дама, приятелка, майка или сестра.

Освен това винаги можете да разчитате на екипа на Invoke. Ние ще сме до вас, за да помогнем в избора, защото знаем, че подаръкът е емоция.

Разгледайте “Silver Premium” –  специалната колекция, за специалната дама>>


Харесвате различното

Бижуто не е просто вещ. То носи в себе си индивидуалност, изградена от момента на създаването му, до момента, в който някой го избере за свое. Не е обикновен продукт, то има своя душа и свой характер. Казват, че името носи същността на този характер. В превод от латински думата “invoke” означава „призовавам”.  Бъдете нестандартни, надскачайте себе си ежедневно!

 

Автор: Алия Василева, която споделя личен опит от своята работа като служител в Invoke в Ринг Мол