Blog categories

Comments

  Invoke Нежно Допълва Бизнес Облеклото

  Деловата визия е истинско предизвикателство в стила. Тя съчетава две привидни противоположности. Произлиза от територия, която е била чисто мъжка, но постепенно е завладяна и от жените. Нежният пол навлиза в бизнеса едва през миналия век, когато установява равенството си в социалната среда.

  Строгата линия обаче остава. Фантазията, която струи до преди това от дамската визия, сега е заменена от перифразиран мъжки костюм. Целта е вниманието да не се отклонява, личността да не надделее над професионалното звание. Но с времето се вмъкват все повече елементи, налагащи личен подход към облекло, което иначе не търпи вариации. Трудността идва от умението да се запази балансът.

  Гордеем се с богатството от модели на Invoke. Жената е палитра, затова ѝ предлагаме накити за всяка от разнообразните роли. Бижутата, подходящи за бизнес костюма, са важно постижение на креативния ни екип, защото намират именно баланса между нежност и функционалност, който е толкова ценен днес. Не са лишени от орнаменти, но винаги и следват линията на минимализма. Типичната обрана женственост е резултат от спецификите на дизайна, но също и от умерените свойства на материалите.

  Често комбинираме розово позлатяване с камък котешко око. Сливат се в хармонично мека гама, която присъства деликатно, но уверено. В тон са с тоалета, неизменно сходен по качества. Затвърждава се устойчивият образ, нужен на деловата сцена за ефективно представяне.

  Друг вариант е розово позлатяване със седеф. Ефектът е сходен с горния, но вече има и цветен акцент. Понеже баграта е естествена, не се отстъпва от естетическата умереност. Съчетанието на пъстър с бял седеф пък показва богатството на този феномен от дълбините, а стилово внася динамика чрез контраст.