Blog categories

Comments

    Invoke отпразнува своя пети рожден ден

    Бижутерийният бранд Invoke отбеляза петия си рожден ден с празненства в Пловдив и София

     На 25 март бижутерийният бранд Invoke събра стотици приятели и почитатели на марката по повод петия си рожден ден. Празненствата се проведоха в Пловдив, където специални гости бяха популярните блогъри Ивана Александрова, Валери Йорданова и Виктория Баева и в София, където празникът беше озарен от присъствието на чаровната Александра Петканова.

    В празничната атмосфера домакините от Invoke раздадоха повече от триста специални награди на гостите. Модните блогърки Ивана, Валери и Виктория зарадваха посетителите в мол Пловдив не само с присъствието си, но и  като споделиха съвети за стилна и изискана визия, както и съвети за съчетаване на различни форми и цветове бижута. Мол Пловдив не случайно бе избран за един от домакините на празника. Именно там е открит първият обект на бижутерийния бранд преди пет години. Днес изящните модели на Invoke могат да се открият в три града и в осем обекта. Истинска радост и вълнение сред посетителите на столичния Paradise center предизвика присъствието на ослепителната Александра Петканова в магазина Invoke Selection. Там също се раздадоха стотици награди, сред които бижута и талони за отстъпки.

    В рамките на пет години Invoke се е доказал не просто като бранд за бижута, но и като сигурно място, на което дори най-взискателните дами, безкомпромисни към външния си вид, ще открият точния акцент за перфектен завършек на визията си. Бижутата на Invoke красят визиите на много популярни българки – Мария, Александра Петканова, Мона Гочева и много други, които се доверяват на бижутата Invoke не само за личния си стил, но и за професионалния си имидж.