Blog categories

Comments

  Invoke търси модни консултанти за обектите си в София

  Invoke Jewellery търси мотивирани и отговорни консултанти за обектите си в София, готови да се потопят в света на модата и динамична работна среда, ориентирана към добри резултати.

  Компанията се развива успешно на български пазар от 2013 година, като към момента има търговски обекти в София, Пловдив, Варна и Бургас. Водещата й идея е да предлага на клиентите разнообразни колекции бижута, съобразени със световните модни тенденции на достъпни цени.

  Бижутата на Invoke са вдъхновени от красотата на природата и от стилистиката на най-луксозните марки в бранша. Висококвалифицирани технолози реализират дизайнерските скици, като вземат под внимание всеки детайл. Материалите, от които се изработват бижутата, са с най-високо качество и са подходящи както за най-изтънчения вкус, така и за най-чувствителната кожа.

  Думата “invoke” произлиза от латински и в превод означава „призовавам“. Основателите на бранда вярват, че това е символичен призив да надскачаме себе си ежедневно, да сме в хармония с вътрешното си аз и природата.  Покупката на бижу е много повече от физически акт, който осигурява материална вещ –  тя е осъзнат избор, който ни прави щастливи или носи радост на любим човек, ако е под формата на подарък.

  Invoke  предлага не просто продукт, а да придава стойност на продукта като послание, като усещане. Бижутата са създадени така, че да подхождат на всяка дама, независимо от нейния стил, начин на живот и визия, те са универсални така, както са универсални ценностите.

  Ако и вие „вибрирате“ на честотата на Invoke и искате да сте част от едно красиво пътуване, кандидатствайте за свободните позиции в сайта на Jobs.bg.