Blog categories

Comments

    Invoke Jewellery търси своите мотивирани консултанти за обектите си в София. Ако модата е ваше призвание, при нас средата ще ви пасне. Екипният дух заразява всеки новодошъл. Ентусиазмът ни е кредо, той е и основният ни ключ към успеха. Любовта ни към работата е пословична. Винаги търсим нови хоризонти и не почитаме резултати, различни от съвършени.

    Invoke присъства на българския пазар от 2013 г., заявявайки се нееднократно като прецедент в бижутерията. Разполагаме с търговски обекти в София, Пловдив, Варна и Бургас, като името ни отдавна е синоним на качество и разкош.

    Колекциите ни са актуални спрямо световните тенденции, а материалите са винаги с най-добро качество. Обхватът от стилове е широк, като предлагаме модели за всеки момент от живота на съвременната жена. Модерният лайфстайл изисква баланс между работата, семейството и времето за себе си, а не на последно място са и специалните поводи. Invoke отразява тази динамика чрез разнообразни визии.

    Жената за нас е икона. Във всяка своя житейска роля тя блести неотразимо, щом е избрала Invoke. Предлагаме лукс на достъпна цена. Вдъхновихме се от големите брандове в бижутерията, но създадохме наши съвсем авторски изделия. Виждаме бижуто като произведение на изкуството, защото замисълът, който влагаме, е повече от външна красота. Дизайнът е резултат от вдъхновено търсене на идеи в най-древните символи. Invoke е изконна ценност, архетипов образ. А жената превърнахме в жива скулптура на модерното време.

    Ако откривате себе си в гореописаното, ви каним да кандидатствате за свободната ни позиция на: https://www.jobs.bg/job/6245131