2023-12-20T17:01:23+02:00

Енджи Касабие и Рабих Ел Зейн избраха Invoke за вълшебна Коледа


Тази Коледа посланието ни е за хармония и споделено щастие. Именно затова избрахме Енджи Касабие и нейния съпруг Рабих Ел Зейн за наши лица. Те са доказателство, че любовта от приказките съществува, а щастието отвътре личи и отвън. Стилната им визия показва озарението в техните сърца чрез бижута, уловили блясъка на звездите. 


Луксозната колекция Silver Premium, с която двойката позира, е усещане за класа, за тържествен възторг. И за вас тази Коледа ще е не по-малко специална, щом сте избрали изящните бижута на Invoke, които после години наред да ви връщат към топлия спомен. Бижутата са най-скъпият подарък, защото притежават дух и значението им винаги е сантиментално. Подарете си вълшебство и изживейте бляскави моменти с уникалните ни празнични предложения.

Енджи Касабие и Рабих Ел Зейн въплъщават идеята за външната красота като извираща от душата. Същата идея стои зад всяка наша визия, но сега, по Коледа, посланието е още по-силно. Усещането за любов, което струи от тях, доказва, че са вложили и доза лично отношение в проекта. Вярваме, че много двойки ще се припознаят в тяхното автентично излъчване, споделяйки любовта си чрез красиви бижута за нея и него.